مواردی از خواص آویشن که باید بدانید! + روش تهیه دمنوش و چای آویشن

آویشن خواص شگفت‌انگیزی دارد. خواص آویشن و خواص دمنوش آویشن به قدری خاص است که در این مقاله به تک‌تک آن‌ها خواهیم پرداخت.
12 بهمن 1401 توسط
مواردی از خواص آویشن که باید بدانید! + روش تهیه دمنوش و چای آویشن
بانک طعم
| هنوز نظری وجود ندارد
/web/image/1076-564a05ef/photo-136508.jpgd_-e1612275970412-1300x731-1-e1613484734315-940x528.jpg
بانک طعم

آویشن دارای خواص بسیار زیادی از جمله درمان انواع بیماری و بهبود سلامت و زیبایی پوست و مو است. از این گیاه دارویی شگفت انگیز می‌توان برای بهبود عفونت‌های تمام قسمت‌های بدن استفاده کرد. 

از دیرباز تاکنون به استفاده از آویشن این گیاه دارویی پر خاصیت، جهت درمان انواع بیماری به روش‌های مختلف توصیه شده است. در این مقاله با ما همراه باشید تا 17 ویژگی از خواص آویشن را با هم به اشتراک بگذاریم.

عنوانتوضیحات
بهبود آکنهآویشن به دلیل خواص آنتی باکتریال خود، برای درمان آکنه و کاهش جوش‌های پوستی مفید است.
کاهش فشار خون و کلسترولمصرف آویشن باعث کاهش فشار خون و کلسترول بد می‌شود.
بهبود گلودردآویشن دارای خاصیت ضد میکروب است که برای درمان گلودرد مفید است.
پیشگیری از مسمومیت غذاییآویشن از آلودگی مواد غذایی جلوگیری می‌کند و به آلایش زدایی مواد آلوده کمک می‌کند.
ضد سرطانکارواکرول موجود در آویشن در مقابله با سرطان و تومورها مؤثر است.
جلوگیری از نفخ معدهآویشن به هضم غذا کمک کرده و از نفخ معده جلوگیری می‌کند.
تقویت سیستم ایمنیآویشن سرشار از ویتامین C و A است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
درمان بوی بد دهانآویشن دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی است و برای درمان بوی بد دهان مفید است.
آنتی اکسیدانآویشن منبع غنی آنتی اکسیدان‌ها است که به خنثی کردن اثر رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.
استفاده در بارداریدر دوران بارداری باید با احتیاط از آویشن استفاده شود. مصرف بیش از حد آن ممکن است باعث انقباضات رحمی و سقط جنین شود.
کنترل فشار خونآویشن دارای پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می‌کند.
کمک به لاغری شکمآویشن با طبع گرم و خشک خود به افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن کمک می‌کند.
درمان پروستاتآویشن با خواص آنتی اکسیدانی خود در پیشگیری و درمان بزرگی و سرطان پروستات مؤثر است.
گرفتگی بینیآویشن با خاصیت ضد ویروسی خود به درمان گرفتگی بینی کمک می‌کند.
پسرزاییآویشن به دلیل طبع گرم خود می‌تواند شانس پسرزایی را از نظر طب سنتی افزایش دهد.
کمک به دیابتآویشن به کنترل بهتر قند خون در افراد دیابتی کمک می‌کند.
کاهش چربی خونآویشن به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید در خون کمک می‌کند. ترکیباتی مانند تیمول و کارواکرول دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند که به کاهش چربی‌های مضر خون کمک می‌کنند.

۱- بهبود آکنه با آویشن

آکنه نوعی بیماری است که در سن نوجوانی با لکه و جوش های به خصوصی نمایان میشود. معمولا در صورت، بازوها، گردن، سینه و… دیده می شود. 

وقتی آکنه رخ میدهد که فولیکول های مو با چربی پر شود. این گیاه خواص آنتی باکتریال دارد که برای از بین بردن باکتری‌های مولد آکنه بسیار مفید است. معمولا از عصاره آویشن در ژل‌های شستشو و کرم‌های ضد آکنه استفاده می‌شود.

۲– آویشن سبب کاهش فشار خون و کلسترول می‌شود

آویشن به تولید موادی که ضد فشار خون هستند در بدن منجر می‌شود. طبق تحقیقات افرادی که دارای فشار خون بالا هستند و ضربان قلب بالایی دارند، با مصرف آویشن فشار خون و ضربان قلبشان کمتر می‌شود. این تحقیق همینطور ثابت کرده است که کاهش سطح کلسترول خون، تری گلیسیرید و کلسترول بد نیز از دیگر خواص آویشن است. 

۳– بهبود گلودرد با آویشن

یکی از مهم‌ترین خواص آویشن که حتما با آن آشنایی دارید، درمان گلودرد است.آویشن یک ضد میکروب قوی است که حتی بر سویه‌های مقاوم به آنتی بیوتیک هم اثر خوبی دارد. سویه به سلول هایی میگویند که در کشت از سلول های دیگر بدست می آید.

بهبود سلامتی با آویشن


۴– آویشن از مسمومیت غذایی خودداری می‌کند

آویشن علاوه بر جلوگیری از آلودگی مواد غذایی، در آلایش زدایی از مواد غذایی که آلوده شده‌اند نیز مؤثر است. با اضافه کردن آویشن به وعده‌های غذایی خود، می‌توانید خطر ابتلا به مسمومیت غذایی در اثر استفاده از غذاهای آلوده و مسموم را کمتر کنید. 

با اضافه کردن آویشن تازه به سالادها و سبزیجات خام، این مواد را سالم سازید و با اطمینان بیشتری آنها را مصرف کنید. 

۵– آویشن ضد سرطان است

آویشن در مقابله با تومور و سرطان نیز فوق العاده عمل می‌کند. یکی از اصلی‌ترین ترکیبات موجود در آویشن به نام کارواکرول در مبارزه با سرطان عالی است و خواص ضد تومور بودن از خود به نمایش گذاشته است. همچنین این ماده در پیشگیری و درمان سرطان روده بزرگ نیز تأثیر زیادی دارد. 

اینفوگرافیک طرز تهیه و خواص دمنوش آویشن

در اینفوگرافیک دمنوش آویشن، خواص و طرز تهیه این دمنوش فوق العاده را بیان می‌کنیم. با دانستن این موارد می‌توانیم استفاده بهینه از دمنوش را ببریم. پس حتما این مطلب را مطالعه کنید.

خواص دمنوش آویشن


۶– آویشن از نفخ معده جلوگیری می‌کند

ترکیبات با مزه تلخ آویشن می‌توانند به هضم غذا کمک کنند. بنابراین اگر دچار نفخ، سنگینی و گرفتگی در معده هستید بعد از وعده غذایی مقداری آویشن مصرف کنید. 

بدین صورت که مقداری آویشن خشک شده را در یک فنجان گذاشته و سپس مقداری آب جوش روی آن بریزید و در انتها روی فنجان درب بگذارید تا به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دم بکشد. بعد از دو وعده اصلی غذایی در طی روز یک فنجان دم کرده آویشن بنوشید. البته دقت کنید نباید بیشتر از ۳ هفته این کار را ادامه دهید.

۷– تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف آویشن

آویشن سرشار از ویتامین C و A است بنابراین اگر احساس می‌کنید سرما خورده اید کافی است آویشن مصرف کنید تا سیستم ایمنی بدنتان تقویت شود. از دیگر ویتامین‌ها و عناصر موجود در آویشن میتوان به مس، فیبر، آهن و منگنز اشاره کرد.

خواص آویشن

۸– درمان بوی بدن دهان با آویشن

این گیاه دارای خواص ضد عفونی کنندگی و التیام دهندگی است. به همین دلیل برای درمان آفت‌ها و درمان التهاب لثه بسیار مناسب است. 

با استفاده از آویشن می‌توانید برای همیشه از شر بوی بدن دهان خلاص شوید. بدین منظور کافی است یک قاشق چای خوری آویشن را داخل یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت یک تا دو دقیقه بگذارید بجوشد سپس صاف کرده این محلول را به صورت روزانه، چندین بار غرغره کنید.

۹– آنتی اکسیدان از خواص آویشن

آویشن یک آنتی اکسیدان فوق العاده است و منبع خوبی از آنتی اکسیدان‌ها مانند آپیژنین ، لوتولین ، ساپونین ها و تانن ها است. وجود این ترکیبات در آویشن سبب شده این گیاه به خنثی کردن اثر رادیکال‌های آزاد کمک کند. همچنین برای حفظ تعادل بهتر و کم کردن احتمال بروز استرس اکسیداتیو، آویشن و آهن اغلب باهم همراه می‌شوند. 

۱۰– نکات استفاده از آویشن در بارداری 

برای استفاده از آویشن در بارداری و یا مصرف دمنوش‌های آویشن در زمان بارداری باید احتیاط کرد. البته این بدین معنی نیست که در زمان بارداری نمی‌توانید از آویشن استفاده کنید اما بهتر است برای مصرف آویشن حتی به شکل بخور، از پزشک خود مشورت بگیرید. 

زیرا در برخی موارد سقط جنین یا بروز مشکل در روند بارداری در اثر مصرف آویشن مشاهده شده است. 

جدا از خواص شگفت انگیز و مفید گیاه آویشن در کنترل فشار خون، ضد سرطانی، ضد قارچ و ضد باکتری، ضد افسردگی و … باید ازمصرف دمنوش آویشن و یا پودر آویشن در زمان بارداری خودداری کنید زیرا آویشن قابض است و باعث انقباضات رحمی می‌شود و در نتیجه خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد. 

در زمان بارداری می‌توانید به مقدار خیلی کم و در غذا از آویشن استفاده کنید. زیرا مصرف آن سبب تمدد اعصاب، نشاط، بهبود گردش خون و بهبود وضعیت کم خونی در دوران بارداری می‌شود. 

۱۱– آویشن و فشار خون 

امروزه با وجود زندگی کم تحرک و مصرف غذاهای ناسالم، امکان مبتلا شدن به فشار خون در اکثر افراد چه پیر چه جوان وجود دارد. 

اما این بیماری بیشتر به افزایش سن مربوط می‌شود مخصوصا اگر دچار اضافه وزن، قند خون و یا هر بیماری دیگری باشید، امکان بروز فشار خون در شما بالاتر می‌رود. بنابراین جهت پیشگیری از این بیماری بهتر است زودتر دست به کار شوید. 

  ​ ​1-آیا آویشن فشار خون را بالا میبرد؟ 

از مفیدترین گیاهان دارویی در کنترل و درمان فشارخون آویشن است. این گیاه دارای مقدار زیادی پتاسیم است که برای مایعات و سلول‌های بدن مفید هستند و به تنظیم فشار خون می‌انجامند.

خواص دمنوش آویشن

طبق تحقیقات انجام شده در سالهای گذشته، آویشن توانسته است میزان ضربان قلب را در افراد دارای فشار خون بالا کمتر کند. 

در ضمن به کاهش کلسترول خون نیز کمک می‌کند. آویشن همچنین به از بین رفتن نمک‌های اضافی و سموم به شکل ادرار نیز کمک می‌کند. برای بهره بردن از خواص آویشن در کنترل فشار خون می‌توانید به جای نمک در غذا از آویشن استفاده کنید و یا چای و دمنوش آویشن میل کنید. 

​ 2- عرق آویشن و فشار خون 

بدن بعد از گرسنگی و تشنگی در مدت طولانی، دچار کم آبی می‌گردد و بعد از آن فشار خون بدن بالا می‌رود. مصرف نصف لیوان عرق آویشن می‌تواند به کمتر شدن فشارخون و رقیق شدن خون کمک کند. با استفاده از عرق آویشن احتمال حمله و سکته‌ی قلبی کمتر می‌شود. 

​ 3- دمنوش آویشن و فشار خون 

از دمنوش آویشن برای کنترل فشار خون می‌توان استفاده کرد. دمنوش آویشن دارای تمامی خواص آویشن است و برای هضم غذا، از بین بردن دل درد و نفخ عالی عمل می‌کند. 

همچنین دمنوش آویشن در درمان سرماخوردگی، سرفه و خلط سینه مؤثر است. در زمان خستگی، استرس یا بیخوابی نیز می‌توانید با یک فنجان دمنوش آویشن خواب راحتی را تجربه کنید.

برای میل کردن این دمنوش و استفاده از خواص آویشن و فشار خون باید ابتدا مقداری آویشن خشک شده را درون قوری آب جوش بریزید و بگذارید روی حرارت غیر مستقیم دم بکشد. 

اگر از طعم آویشن به تنهایی لذت نمی‌برید، می‌توانید در هنگام دم کردن چای سیاه، مقداری آویشن درون ان بریزید تا چای آویشن شما عطر و طعم آویشن را داشته باشد. 

در رابطه آویشن و فشار خون می‌توان این گونه بیان کرد که آویشن فشار خون بالا را کاهش می‌دهد و آویشن برای فشار خون و کاهش آن مفید است. 

۱۲– آویشن برای لاغری شکم 

افزایش وزن معمولا در اثر افزایش رطوبت در بدن اتفاق می‌افتد اگر این افزایش رطوبت با افزایش گرمی در بدن اتفاق بیافتد سبب افزایش عضلات بدن می‌شود که در ورزشکاران شاهد این موضوع هستیم. 

غذاهای با رطوبت بالا اگر با فعالیت بدنی استفاده شوند باعث بوجود آمدن عضلات می‌گردند. اما بدون فعالیت بدنی، مصرف هر نوع مواد غذایی منجر به افزایش وزن و چاقی خواهد شد.

مشخصات و خواص آویشن


در طب سنتی برای کم کردن وزن به استفاده از داروها و دمنوش‌های گیاهی دارای طبع گرم و خشک مانند زیره و آویشن توصیه می‌شود. فعالیت بدنی بیشتر نیز در کاهش وزن مؤثر است و یا اینکه فرد باید رطوبت غذایش را کمتر کند. بنابراین استفاده از غذاهای با کیفیت خوب و بدون چربی اضافه برای کاهش وزن ضروری است. 

خواص آویشن در لاغری یکی از خواص شگفت‌انگیز این گیاه است. در طب سنتی دمنوش آویشن و لاغری با طبیعت گرم و خشک از روش‌های لاغری محسوب می‌شود. 

این گیاه با طبع گرمی که دارد سبب افزایش متابولیسم بدن می‌شود و این افزایش متابولیسم از خواص آویشن و لاغری است. برای بهره مندی از خواص آویشن باید صبح و شب یک فنجان دمنوش آویشن میل کنید. 

مصرف آویشن در بارداری برای مادر و جنین ضرر دارد؟

در دوران حساس بارداری باید حواسمان به برنامه غذایی و مصرف خوراکی‌ها باشد. مصرف آویشن در بارداری هم از آن نکاتی است که در‌صورت عدم رعایت می‌تواند خطرناک باشد. برای دانستن این نکات حتما این مقاله را بخوانید.

مصرف آویشن در بارداری


عرق آویشن و لاغری 

عرق آویشن نیز در کاهش وزن مؤثر است و می‌تواند با کم کردن اشتها و بالا بردن انرژی به تأمین مواد مورد نیاز بدن بپردازد. همچنین سبب از بین رفتن پرخوری در هنگام وعده‌های غذایی می‌شود. ترکیبات موجود در عرق آویشن سبب بالا رفتن متابولیسم بدن می‌شود و بدین صورت به چربی سوزی و کاهش وزن کمک می‌نماید. 

۱۳– آویشن و پروستات 

به شکل کلی برای درمان پروستات بیشتر مصرف مواد غذایی و گیاهانی که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند، پیشنهاد می‌شود. نوشیدن چای سبز، مصرف هویچ، چغندر، کنگر فرنگی و آویشن پروستات را کنترل و درمان می‌کند و می‌تواند با وجود خواص آنتی اکسیدانی در پیشگیری از بزرگی و سرطان پروستات تأثیرگذار باشد. 

۱۴– آویشن برای گرفتگی بینی 

بهترین راه برای درمان گرفتگی بینی و کنترل آبریزش بینی این است که به میزان زیاد مایعات میل کنید. همچنین نوشیدن دمنوش‌های داغ باعث از بین رفتن مواد جمع شده داخل بینی می‌شود. 

آویشن برای گرفتگی بینی بسیار مؤثر است و سرشار از فنول است که گیاه ضد عفونی کننده عالی، ضد اسپاسم و اکسپکتورانت و مفید برای معده است. 

آویشن همچنین دارای خواص ضد ویروسی است. به همین دلیل به درمان گرفتگی بینی و سرما خوردگی کمک بسزایی می‌کند.

مصرف آویشن

برای استفاده از خواص آویشن جهت گرفتگی بینی، داخل یک فنجان آب جوش، دو قاشق چایخوری آویشن بریزید و به مدت ۵ دقیقه بگذارید دم بکشد. سپس کمی عسل و نصف یک لیمو ترش را به آن اضافه کنید. برای بهبودی سریع‌تر، روزانه ۳ تا ۴ فنجان، آویشن میل کنید. برای درمان گرفتگی بینی همچنین می‌توانید آویشن بخور مصرف بکنید.

۱۵– آویشن و پسرزایی 

به صورت علمی هیچ مدرکی دال بر رابطه بین آویشن و پسرزایی وجود ندارد. اما می‌توان گفت که آویشن با طبع گرمی که دارد از لحاظ طب سنتی، قبل از حاملگی، شانس پسرزایی را افزایش می‌دهد. 

البته همان طور که گفته شد در زمان بارداری نباید از این گیاه زیاد استفاده کنید و حتما قبل از مصرف باید با پزشک خود مشورت نمایید. 

بر طبق گفته‌های طب سنتی اگر مزاج زن و شوهر گرم و قوی باشد و مرد دارای اسپرم‌های سالم و کافی باشد و در زمان درستی، اقدام به باروری انجام شود؛ شانس داشتن فرزند پسر بیشتر خواهد شد. در غیر اینصورت شرایط دخترزایی قوی‌تر خواهد بود. 

البته در طب جدید برای تعیین جنسیت فرزند قبل از حاملگی، تغییر در رژیم غذایی مادر را کافی می‌دانند اما در طب سنتی قبل از بارداری هم مادر و هم پدر برای تعیین جنسیت باید رژیم غذایی خود را تغییر دهند. 

برای پسردار شدن باید مصرف مواد غذایی با مزاج گرم و برای دختر دار شدن باید مصرف مواد غذایی با طبع سرد انجام شود. 

آویشن هم به دلیل طبع گرم و خشکی که دارد از دمنوش‌هایی است که احتمال پسرزایی را از نظر طب سنتی افزایش می‌دهد. اگر به استفاده آویشن در رژیم غذایی خود علاقه مندید حتما این مقاله همه آنچه که در مورد آویشن باید بدانید؛ از کاشت تا مصرف آویشن را بخوانید.

برای خرید پودر آویشن می‌توانید از طریق فروشگاه بانک طعم اقدام کنید. در بانک طعم می‌توانید دمنوش‌های لاغری را با قیمت مناسب و با کیفیت بالا خریداری کنید. همچنین همه اطلاعات لازم در مورد دمنوش‌های گیاهی در اختیار شما عزیزان قرار می‌گیرد تا بتوانید با اطلاعات کافی راجع به آن‌ها اقدام به خرید دمنوش کنید. خرید آویشن عمده ، خرید آویشن شیرازی و خرید آویشن خشک شده نیز از طریق بانک طعم امکان پذیر است.

پودر آویشن

آویشن یکی از گیاهان دارویی مهم است که دارای خواص و فواید بسیار زیادی می‌باشد. از جمله خواص مصرف آویشن می‌توان به از بین بردن استرس شاره کرد. برای خرید پودر آویشن با کیفیت و قیمت مناسب می توانید به فروشگاه بانک طعم مراجعه کنید.

خرید پودر آویشن

16- خواص آویشن برای دیابت

در جواب سوال "آیا آویشن قند خون را پایین می آورد؟" باید گفت: پژوهش‌ها حاکی از آن هستند که آویشن می‌تواند به کنترل بهتر قند خون در افراد دیابتی کمک کند و به عنوان یکی از روش‌های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

17- آویشن برای چربی خون

به نقل از سایت ncbi.nlm.nih.gov:

The introduction of 3% thyme resulted in a decrease in the total cholesterol level in the blood and the loin muscle. Moreover, an increase in SOD and CAT activity and a decrease in FRAP and LOOH was noted. Following supplementation with 3% thyme, the n-3 PUFA content and n-3/n-6 ratio increased, while the SFA content was significantly reduced. The results of the studies indicate that thyme has a positive effect on the redox status and lipid profile of the blood and muscles.

quote-icon
quote-icon
ncbi.nlm.nih.gov

ترجمه متن بالا:

مصرف 3 درصد آویشن منجر به کاهش سطح کلسترول تام در خون و عضلات کمر شد. علاوه بر این، افزایش فعالیت SOD و CAT و کاهش FRAP و LOOH مشاهده شد. به دنبال مکمل با 3 درصد آویشن، محتوای n-3 PUFA و نسبت n-3/n-6 افزایش یافت، در حالی که محتوای SFA به طور قابل توجهی کاهش یافت. نتایج مطالعات نشان می دهد که آویشن تاثیر مثبتی بر وضعیت ردوکس و پروفایل لیپیدی خون و عضلات دارد.

برخی تحقیقات نشان می‌دهند که آویشن ممکن است به طور بالقوه در کاهش سطح چربی خون، به خصوص تری گلیسیرید و کلسترول LDL، موثر باشد.

مکانیسم اثر:

  • ترکیبات فعال موجود در آویشن، مانند تیمول و کارواکرول، به نظر می‌رسد نقش کلیدی در این اثر دارند. این ترکیبات دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی هستند که می‌توانند به کاهش کلسترول اکسید شده و التهاب مرتبط با بیماری قلبی کمک کنند.
  • آویشن همچنین ممکن است به افزایش تولید صفرا کمک کند که به نوبه خود می تواند به جذب چربی از روده و کاهش سطح کلسترول در خون کمک کند.

مطالعات انجام شده:

  • مطالعه ای بر روی افراد مبتلا به کلسترول بالا نشان داد که مصرف روزانه 1 گرم آویشن خشک به مدت 3 ماه، سطح تری گلیسیرید را به طور قابل توجهی کاهش داد و افزایش HDL (کلسترول خوب) را به همراه داشت.
  • مطالعه دیگری بر روی موش ها نشان داد که عصاره آویشن به طور موثری سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید را در خون کاهش داد و به کاهش التهاب در کبد و قلب کمک کرد.

نکات قابل توجه:

  • تحقیقات بیشتری برای تایید اثرات آویشن بر چربی خون و درک کامل مکانیسم اثر آن مورد نیاز است.
  • تاثیر آویشن بر چربی خون ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد.
  • آویشن ممکن است با برخی داروهای کاهنده چربی خون تداخل داشته باشد.

خواص چای آویشن، گنجینه‌ای از سلامتی در فنجان شما

آویشن، این گیاه معطر و پرخاصیت، از دیرباز در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای داشته و به عنوان منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهاب شناخته می‌شود. 

دمنوش آویشن، حاصل دم کردن برگ‌ها و گل‌های این گیاه، نه تنها طعمی دلنشین دارد، بلکه خواص درمانی فراوانی نیز به ارمغان می‌آورد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین فواید چای آویشن اشاره می‌کنیم:

  1. تقویت سیستم ایمنی: آویشن سرشار از ترکیباتی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. تیمول و کارواکرول، دو ترکیب اصلی موجود در آویشن، دارای خواص ضد میکروبی و ضد قارچی قوی هستند و می‌توانند به مبارزه با عفونت‌ها کمک کنند.
  2. بهبود سلامت دستگاه تنفسی: دمنوش آویشن ازдавна برای درمان سرفه، سرماخوردگی، گلودرد و برونشیت استفاده می‌شده است. خواص ضد التهابی و خلط‌آوری آویشن به رفع احتقان و بهبود تنفس کمک می‌کند.
  3. کاهش درد: آویشن می‌تواند به تسکین دردهای مختلف مانند درد عضلات، درد مفاصل و سردرد کمک کند. همچنین، خواص ضد التهابی آن می‌تواند به کاهش درد و التهاب ناشی از آرتریت و سایر بیماری‌های التهابی کمک کند.
  4. بهبود سلامت گوارشی: دمنوش آویشن می‌تواند به هضم غذا کمک کند و علائمی مانند نفخ، سوء هاضمه و دل درد را تسکین دهد. همچنین، این نوشیدنی می‌تواند به تنظیم عملکرد روده و رفع یبوست کمک کند.
  5. تقویت حافظه: برخی مطالعات نشان داده‌اند که آویشن می‌تواند به تقویت حافظه و بهبود عملکرد شناختی کمک کند.
  6. کاهش استرس: آویشن دارای خواص آرامش‌بخش است و می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند.
  7. ضد سرطان: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که آویشن ممکن است به پیشگیری از برخی از انواع سرطان کمک کند.

نکاتی در مورد مصرف چای آویشن:

  • برای تهیه دمنوش آویشن، یک قاشق چایخوری آویشن خشک را به 250 میلی لیتر آب جوش اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه دم کنید.
  • می‌توانید از عسل یا لیمو برای طعم دادن به دمنوش آویشن استفاده کنید.
  • اگر باردار یا شیرده هستید، قبل از مصرف دمنوش آویشن با پزشک خود مشورت کنید.

پودر آویشن

آویشن یکی از گیاهان دارویی مهم است که دارای خواص و فواید بسیار زیادی می‌باشد. از جمله خواص مصرف آویشن می‌توان به از بین بردن استرس شاره کرد. برای خرید پودر آویشن با کیفیت و قیمت مناسب می توانید به فروشگاه بانک طعم مراجعه کنید.

خرید پودر آویشن
مواردی از خواص آویشن که باید بدانید! + روش تهیه دمنوش و چای آویشن
بانک طعم 12 بهمن 1401


محبوب‌ترین محصـــولات

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.

ارسال دیدگاه

ورود به سیستم یک نظر بنویسید

چطور می تونیم کمکتون کنیم؟